BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriKripto paralar için şok sözler: Dolandırıcılık, zırva, aldatma----

Kripto paralar için şok sözler: Dolandırıcılık, zırva, aldatma

Kripto paralar için şok sözler: Dolandırıcılık, zırva, aldatma
18 Ağustos 2021 - 07:54 www.finansgundem.com

Minneapolis Fed Başkanı Kashkari, Kuzeybatı Pasifik Bölgesel Ekonomi Yıllık Zirvesi'ndeki konuşmasında, "Şu ana kadar, kripto paraların yüzde 95'i dolandırıcılık, aldatma, zırva ve kargaşa" dedi

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, kripto paraları topa tuttu. Negatif yaklaşımını devam ettiren Kashkari, kripto paraların yüzde 95'i için dolandırıcılık, aldatma, zırva ve kargaşa dedi.

Kripto para piyasaları için olumsuz yorumlar devam ediyor. Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, kripto paraları eleştirdi.

Kuzeybatı Pasifik Bölgesel Ekonomi Yıllık Zirvesi'nde konuşan Kashkari, "Şu ana kadar, kripto paraların yüzde 95'i dolandırıcılık, aldatma, zırva ve kargaşa" dedi. Kashkari, "Yasadışı faaliyetlerin fonlanması dışında herhangi bir kullanımlarını görmedim" dedi.

Tarihin en büyük kripto soygunu: 600 milyon dolar çaldılar yarısını iade ettilerTarihin en büyük kripto soygunu: 600 milyon dolar çaldılar yarısını iade ettiler

ABD'Yİ VENEZUELA'YA BENZETTİ

Kashkari, ABD'nin komünizme doğru bir patikada gittiğini ve Venezuela benzeri bir çöküş olabileceğini iddia ederek dijital varlıklara ihtiyaç olduğunu savunanların gülünç olduklarını da ifade etti.

Wallmart, kripto para uzmanı arıyor

 

ABD'den kripto para ödüllü hack turnuvası

 

Kripto paralara yatırım yapan 55 banka

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kamil18 Ağustos 2021 23:47

    Hepsi hayali proje karşılığı,,,,,,,,,,mesela insan gazını depolayıp,enerjiye dönüştüreceğim,bunun için coin çıkartayım,desem hepsini satarım.

  • KERİM18 Ağustos 2021 12:19

    ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ AZ BİLE SÖYLEMİŞ.MODERN DOLANDIRICILIK ASTARI YÜZÜNDEN PAHALI BİR ŞEY.MERKEZ BANAKALARI BELEŞ PARALARI POMPALAMYI BİR BIRAKSINLARDA GÖRELİM.NORMAL KAĞIT BANKNOTLARDAN DA HUYLANIYORUZ.ANCAK ONLAR YAZILI SENET GİBİ DURUYOR ARKASINDA DURAN BİRİLERİ VAR AMMA O ARKADA DURANLARDA ZAYIFLAYINCA BANKNOTLARDA BEŞ PARA ETMEZ.ÖRNEK ARJANTİN

  • Finans18 Ağustos 2021 09:02

    Ekranlara çıkıp sürekli “ finasal devrim, geleceğin parası gelecekte bu paralar kullanılacak” diye diye binbir çeşit sanal cripto coin üretip insanlara sattılar. İşin aslı “ finasal sahtekarlık, geleceğin üçkağıtı, gelecekte insanlar bu sahte hillelerin figuranınılacak”

  • Gercekler 18 Ağustos 2021 08:59

    Cripto paralar sahtekarlıktır. Karşılığı olmayan sanal yakan paralar. Bşr kaç yüz bin dokar yatırımla üretiyorlar, insanların eline verip yüzlerce milyon veya milyarlarca doları kasalarına dolduruyorlar. Sahte cripto paraları insanlara satıp gercek paralar dolar euro lira yuan ı kasalarına dolduruyorlar. İnsanlarda bu sahte paraları alıp eline oynuyor.