BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriKripto paralar birleşerek büyüyor----

Kripto paralar birleşerek büyüyor

Kripto paralar birleşerek büyüyor
29 Mart 2021 - 08:28 www.finansgundem.com

Kripto sektöründe birleşme ve satın almalar, 2020'de iki katına çıktıktan sonra rekoru kıracak

Dünyada sayıları hızla artan dijital paralar deyim yerindeyse kontrolden çıktı. Bu yüzden gelişmiş ülkelerin merkez bankaları da kendi dijital paralarına çıkarmaya hazırlanıyor. Yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiği kripto paralar son dönemde birleşerek büyüme yöntemin tercih ediyor. PwC, bir piyasa incelemesinde, kriptodaki toplam birleşme ve satın almaların toplam değerinin, geçen yıl iki katından fazla artarak 2019'dan 1,1 milyar dolara ve ortalama anlaşma büyüklüğünün 19,2 milyon dolardan 52,7 milyon dolara yükseldiğini bildirdi.
Avrupa ve Asya'da daha büyük bir faaliyet yüzdesi gerçekleşiyor ve kripto para fon toplama, önceki yıla göre toplam değerde % 33 arttı.

PwC global kripto lideri Henri Arslanian, geçen yıl birleşme ve satın alma ve kripto para toplama için bir rekor olduğunu vurguladı, ancak 2021 "şimdiden her bir metrikten önemli ölçüde aşma yolunda ilerliyor" dedi.

Arslanian, kurumsal oyuncular, büyük yatırımcılar ve nakit zengini kripto platformlarının faaliyet göstereceğini söyledi.


Bu son veriler, kripto para piyasasının genişlediği durumunu destekliyor. Bitcoin'in geçen yıl dokuz kat artması, büyük yatırımcıların ilgisinin artması ve finans alanındaki büyük isimlerin onayları varlık sınıfını destekledi. Ancak, tokenlerdeki patlamanın aşırı teşviklerin etkisini yansıttığı ve patlayabilecek bir balon olduğu endişeleri bulunan birçok şüpheci var.

BTC için fiyat hedefi 63 bin dolar!

 

Enflasyon sayesinde Bitcoin popüler oldu

 

Türkiye’de 5 milyon kişinin kripto parası var

 

Merkez bankalarının kripto denemeleri bankaları endişelendirecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)