BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarKripto para yatırım için çok mu erken?----

Kripto para yatırım için çok mu erken?

Kripto para yatırım için çok mu erken?
08 Şubat 2022 - 10:51 www.finansgundem.com

Pandemi sürecinde rekor getiri ve sert düşüşlerle küresel ekonomini yeni gündemi haline gelen kripto paralarla ilgili yayınlanan raporda riskler ve fırsatlar sıralandı.


Wells Fargo Servet ve Yatırım Yönetimi araştırma bölümü olan Wells Fargo Investment Institute, kripto para birimlerinin, internetin ilk günlerine benzer bir yatırım fırsatı sunduğunu savunan bir rapor yayımladı.

ABD merkezli bankanın “Çok mu erken, yoksa çok mu geç?" başlıklı raporunda, kripto para birimlerini “yararlı yatırımlar” olarak nitelendirdi, ancak yatırımcıların hala olgunlaşmakta olan piyasaya girmek için acele etmemesi gerektiğini ima etti. Wells Fargo'nun küresel yatırım stratejisi ekibi, alanın diğer varlık sınıfları açısından "nispeten genç" olduğu göz önüne alındığında, kriptoya "yatırım yapmak için çok geç" olduğu fikrine katılmadığını söyledi.

Banka uzmanlarına göre, kriptonun arkasındaki teknoloji, “tüketicilerin teknolojinin ne olduğunu, ne yapabileceğini ve nasıl olduğunu anlamak için hala zamana ihtiyaç duyduğu 1990'ların başlarından ortasına kadar internetinkine benzer bir yol” izliyor ve kullanıcılara fayda sağlayabilir. Bununla birlikte, tıpkı internet döneminde olduğu gibi kripto para kullanıcılarının sayısındaki artış, “dünya genelinde bu teknolojinin hızlı bir şekilde benimsenmeye başladığını” gösteriyor.

Kripto paralarda yön yukarı

 

Kripto para ile kara para nasıl aklanıyor?

 

En büyük kripto para hırsızı Kim!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)