BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarKripto para sektörü temsilcileri Meclis'te----

Kripto para sektörü temsilcileri Meclis'te

Kripto para sektörü temsilcileri Meclis'te
29 Aralık 2021 - 15:15 www.finansgundem.com

Türk kripto para topluluğu temsilcileri, fikir alışverişi için AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.


Türk kripto para topluluğu temsilcileri, yeni kripto para yasası öncesi fikir alışverişi için TBMM’ye gitti.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Twitter’da canlı sohbete katıldığımız ve bugün görüşlerini almak üzere TBMM’ye davet ettiğimiz Kripto Para Plaftormu’ndan gelen arkadaşları Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Bilgi ve Teknolojiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri ile birlikte dinliyoruz" ifadelerini kullandı.

Görüşmeye katılan isimler şu şekilde: Aytunç Yıldızlı, Kamile Uyar, Sait Arslan, A. Uğur Açıkgöz, Erkan Öz, Tansel Kaya, Bora Erdamar, Prof. Dr. Fatma Özkul ve Avukat Elçin Karatay.

Toplantıda konuşulanlara ilişkin henüz bir detay paylaşılmadı.

Kripto yasa taslağında neler var

 

Kripto piyasası temsilcileri Meclis'e gidiyor

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Albay29 Aralık 2021 19:02

    Ben devletteki lackaligi anlamıyorum binbir emekle ülkeye getirilen dövizi ucbes açgözlü elinden kripto adı altında dışarıya gönderiyoruz kaybeden ya hırsızlık yapıyor yada ailesine çevresine zarar veriyor hadi medya satılmış bu konuda ya siyasiler kime ve neye hizmet ediyor bizim gordugumuzu bu adamlar neden görmüyor görmek istemiyor

  • Bağımsız Düşünce29 Aralık 2021 17:10

    Hukuka tabi olmayan bir varlığa vergi getirmek onu tanımak anlamına gelir ! ve büyük hatadır ! Amerika ve Siyonizm'in parasını cebinize koydunuz yetmedi bu vampirlere bir daha mı sömürüleceksiniz ? ? ? En büyük kripto Bitcoin de üretilmiş paranın %40 na erişim yok ! %40 ise hiç hareket etmiyor piyasada alınan ve satılan sadece %20 ! Bu sadece küresel saadet zinciri akıllı olun alın terinizi bunlara kaptırmayın ! ! !  Bitcoin büyük bir buluş diye size pazarlanan ürünün üreticisi bile kim olduğu bilinmiyor ! Adamlar yarın kendi sistemini çökertse kime neyin hesabını soracaksınız ? ? ?