BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriKripto para ödemeleri ve NFT yaygınlaşıyor----

Kripto para ödemeleri ve NFT yaygınlaşıyor

Kripto para ödemeleri ve NFT yaygınlaşıyor
04 Mayıs 2021 - 16:38 www.finansgundem.com

Dev çevrimiçi pazar yeri eBay, müşterilerine kripto ödeme seçenekleri sunmayı ve platforma alım satımı yapılamayan tokenleri (NFT) eklemeyi değerlendirecek.

Dev çevrimiçi pazar yeri eBay, müşterilerine kripto ödeme seçenekleri sunmayı ve platforma alım satımı yapılamayan tokenleri (NFT) eklemeyi değerlendirecek.

EBay CEO'su Jamie Iannone, CNBC ile yaptığı röportaj sırasında şirketin kripto gibi ödeme seçeneklerini değerlendirmeye devam edeceğini açıkladı. Iannone, buna ek olarak eBay'in NFT'leri platforma "kolay bir şekilde" getirme olanaklarını da değerlendireceğini belirtti.

CEO, “eBay ile ilgili en harika şeylerden biri de, yeni bir trend olduğunda hemen eBay'de görülmesidir. Bu nedenle NFT gibi alanları nasıl daha iyi keşfedebileceğimizi değerlendiriyoruz" diye açıkladı.

Iannone, bazı NFT'lerin platform üzerinde şimdiden işlem gördüğünü, fakat eBay'in henüz alıcı ve satıcılar için bu süreci basitleştirmediğini söyledi. Kullanıcılar, aynı zamanda platform üzerinde eBay tarafından herhangi bir kısıtlama olmadan Bitcoin'lerini (BTC) de satışa çıkartabiliyor.

EBay Kıdemli Başkan Yardımcısı, bundan üç yıl önce şirketin Bitcoin'i bir ödeme yöntemi olarak entegre etmeyi "ciddi şekilde" değerlendirdiğini söylemişti.

EBay, 2021'in ilk çeyreği itibarıyla 187 milyon aktif alıcısı bulunuyor

Ethereum rallisinin bir sonraki adımı ne olacak?

Dev fintek şirketinin yeni Bitcoin stratejisi

Binance kendi NFT piyasasını kuracak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)