BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriKripto Fatih'in kız kardeşi de yakalandı----

Kripto Fatih'in kız kardeşi de yakalandı

Kripto Fatih'in kız kardeşi de yakalandı
25 Nisan 2021 - 12:33 www.finansgundem.com

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısı giderek artıyor. Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer'in gözaltına alınmasının ardından bugün de kız kardeşi Serap Özer Kocaeli'de yakalandı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, şirketle irtibatları olduğu tespit edilen 78 şüphelinin ardından 2 kişi hakkında daha gözaltı kararı çıkarıldı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli 8 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonda 69 şüpheliyi yakaladı.

Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital malzeme ve doküman ele geçirildi.

AĞABEYİ VE KIZ KARDEŞİ DE GÖZALTINDA
Öte yandan Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer dün gece Pendik'te saklandığı evde gözaltına alındı.

Bu sabah da Faruk Fatih Özer'in yakalama kararı çıkarılan kız kardeşi Serap Özer İstanbul ve Kocaeli Emniyeti'nin yaptığı ortak operasyonda Kocaeli'de yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, Faruk Fatih Özer in de arasında bulunduğu firari 11 zanlının yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Kripto Fatih'in ağabeyi gözaltına alındı

Başsavcılıktan Thodex açıklaması

Thodex ve Vebitcoin mağdurları ne yapmalı?

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu26 Nisan 2021 00:10

    bu suçun yasalarımızda yeri yoktur.o yüzden yok hükmündedir.suçu işleyen suçlu yurttaşlarımız bu yüzden suçsuzdur.bence köşeyi dönmek isteyenler bir an evvel elini çabuk tutup coin sitesi açsınlar paracıklar da oluk oluk gelsin.ondan sonra gel keyfim gel.

  • Herr Alper Rodoplu25 Nisan 2021 23:19

    Devlet napsın. Herkesin peşine akıl hocası takamazki. Herkes helal yoldan kazanmaya yeltense, zekatını verse . Ne sorun kalır? Kardesim o parayı oraya yatıranların en düşük zeka seviyesi üniversite mezunu, yanı herseyı bilerek yapıyor. Kendi düşen ağlamaz. Öyle devlet ödesüüün demekle olmaz. O zaman ticarette batan firmalarında piyasa borçlarını devlet ödesüüün. Varmı öyle adaletsizlik. Bordrolu çalışanlar sizlerin fantazilerinizin günahı  için vergi yükünün altına girmek zorundamı? Denetlemeye kalksa hemen başlar baskıcı rejim yaftaları. Hadi Başka Kapya 

  • Uyan25 Nisan 2021 15:39

    Devlet vatandaşa vergiyi nasıl yüklerim yerine kuruluşları denetlese mağduriyet yaşanmaz...

  • Cego25 Nisan 2021 14:32

    Ya bırak yesin paralarını tosuncuk bu kadar sığırcık olması asıl problem

  • Ikram gazel..25 Nisan 2021 13:52

    O gencecik çocuğun bunu yapabileceğine kim inanır.. bence ancak kadir inanır

  • Cemil öner25 Nisan 2021 14:51

    Doğru diyorsuniluz tosuncukta gencecikti oda yapmaz gencler yapmaz buna kim inanir ancak kadir inanir abi inanir :)) Bu kadar naif olmamak gerekli diye düşünüyorum :)

  • gert25 Nisan 2021 12:59

    birisinin yakalanması için suç işlemesi lazım değil mi? ortağı mıymış?

  • Bir yorum25 Nisan 2021 13:24

    Sen kankası mı oluyorsun?