BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarKripto borsası Bybit küçülmeye gidiyor----

Kripto borsası Bybit küçülmeye gidiyor

Kripto borsası Bybit küçülmeye gidiyor
05 Aralık 2022 - 08:24 www.finansgundem.com

Kripto borsası Bybit, derinleşen ayı piyasasında işgücünü % 30 oranında azaltmayı planlıyor.

Kripto para borsası Bybit'in kurucu ortağı ve CEO Ben Zhou, varlık sınıfında devam eden ayı piyasası yüzünden iş gücünü %30 azaltmayı planladığını bildirdi.

Zhou, pazar günü yaptığı açıklamada, hamlelerin çabaları yeniden odaklamayı amaçlayan devam eden bir yeniden yapılanmanın parçası olduğunu ve işten çıkarmaların genele odaklandığını, önceliğin ticari faaliyetlerin etkilenmemesini ve müşteri varlıklarının güvende kalmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Kripto fiyatlarının düşüş eğiliminde olduğunu belirten Zhou, "İflas etmiş kripto kredi kuruluşu BlockFi ve güç durumdaki kripto komisyonculuğu Genesis gibi şirketlerin mücadeleleri bize hem endüstri hem de pazar açısından beklediğimizden daha soğuk bir kışa girdiğimizi belirten sinyaller olarak gösterdi." dedi.

Hem CoinMarketCap hem de CoinGecko tarafından bildirilen hacimlerdeki hacim ve güven gibi ölçümler kullanılarak ilk 10 kripto borsası arasında yer alan Bybit, işten çıkarmaları duyuran bir dizi borsanın en sonuncusu. Crypto.com ve Kraken gibi emsal şirketler de, sektör düşük fiyatlar ve düşük hacimlerle uğraşırken iş gücünü azalttı.

Kripto para borsası Kraken’de toplu işten çıkarma

 

Bir kripto para borsası daha kapanıyor

 

Kripto yatırımcısının kaybı 2,2 trilyon dolar

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)