BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKremlin'den müzakerelerle ilgili ilk açıklama----

Kremlin'den müzakerelerle ilgili ilk açıklama

Kremlin'den müzakerelerle ilgili ilk açıklama
29 Mart 2022 - 13:43 www.finansgundem.com

Rusya ve Ukrayna arasında yürütülen müzakereler bugün İstanbul'da başladı. Kremlin'den müzakerelerle ve Roman Abramoviç ile ilgili ilk açıklama geldi.

Tüm dünya gözünü Rus ve Ukraynalı heyetlerin İstanbul’da gerçekleştirdiği müzakerelere çevirmişken, bugün Kremlin’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov, İstanbul’da gerçekleştirilen barış görüşmeleriyle ilgili olarak da ‘önemini bugün veya yarın tam olarak anlayabileceğiz” dedi. Abramoviç’in İstanbul’daki varlığına da değinen Peskov, Rus milyarderin, Ukrayna ile görüşmelerde Rus heyetinin resmi bir üyesi olmadığını ancak görüşmelerde yer aldığını açıkladı.

ZEHİRLENME İDDİASI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Sözcü'de yer alan habere göre, Abramoviç’in zehirlenmesi iddialarına da değinen Peskov, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve ‘kirli bilgi savaşının’ bir parçası olduğunu söyledi.

Putin ile ABD Başkanı Joe Biden arasında bir görüşme olup olmayacağı sorusuna ise Peskov, ‘ilişkiler kişisel hakaretlerden etkilenmeyecektir’ sözleriyle yanıt verdi. Peskov, ABD ve Rusya arasında diyaloğa halen ihtiyaç duyulduğunu da sözlerine ekledi.

“PUTİN’E DESTEK BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ ŞEKİLDE ARIYOR”

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya’nın gazını ücretsiz olarak ihraç etmeyeceğini yinelerken, Rusya’nın gaz ödemelerini basit, açık ve pratik hale getirmenin yollarını hazırladığını ve 31 Mart’a kadar tüm seçenekleri masaya yatıracağını açıkladı. Peskov gazetecilere verdiği demeçte, “Şirketler, değişen koşulları ve Rusya’ya karşı ekonomik savaşla ortaya çıkan durumdaki mutlak değişimi hesaba katmalıdır.” dedi.

Öte yandan Kremlin’den yapılan açıklamada, anket verilerinin Rusya’nın, Devlet Başkanı Vladimir Putin’e verdiği desteğin “benzeri görülmemiş” bir büyümeye işaret ettiğini belirtirken, Putin’in halkın “mutlak desteğine” sahip olduğunu söyledi.

Erdoğan, Rus ve Ukrayna heyetlerine seslendi!

 

Rus oligark Abramoviç'in zehirlendiği iddia edildi

 

Abramoviç'in yatındaki personel karaya ayak bastı

 

Bodrum'da Ukraynalı yelkencilerden Abramoviç protestosu!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)