BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKremlin'den Erdoğan açıklaması geldi----

Kremlin'den Erdoğan açıklaması geldi

Kremlin'den Erdoğan açıklaması geldi
12 Kasım 2019 - 12:43 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ocak 2020'de TürkAkım doğalgaz boru hattının açılış töreninde bir araya gelebileceğini ifade etti.

Dmitriy Peskov'a bugünkü basın toplantısında Putin ve Erdoğan arasındaki yeni temasların ne zaman gerçekleşebileceği soruldu.

Peskov, "TürkAkım'la ilgili tüm işlerin tamamlanması vesilesiyle düzenlenecek törenin kişisel temaslar için iyi bir gerekçe olacağı konuşuldu. Planlarımıza göre bunun, önümüzdeki ocak ayında gerçekleşmesi bekleniyor" yanıtını verdi.

Ocak ayından önce liderler arasında bir görüşme olma ihtimaliyle ilgili soru karşısında ise Peskov, "Onlar (Putin ve Erdoğan) gerekli görürse olabilir" ifadesini kullandı.

'Her an telefon görüşmesi yapabilirler'

Peskov, Putin ile Erdoğan arasındaki telefon görüşmelerinin oldukça hızlı bir şekilde ayarlandığına dikkat çekerek liderlerin her an telefon görüşme gerçekleştirebileceğinin de altını çizdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)