BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKremlin: Erdoğan'ın barışa yönelik faaliyetlerini takdir ediyoruz----

Kremlin: Erdoğan'ın barışa yönelik faaliyetlerini takdir ediyoruz

Kremlin: Erdoğan'ın barışa yönelik faaliyetlerini takdir ediyoruz
17 Mart 2023 - 17:03 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çabalarını, barışın korunmasına yönelik faaliyetlerini ve arabuluculuk girişimlerini takdir ettiklerini dile getirdi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, başkent Moskova'da gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Türkmenistan Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov'un dün Ankara'da düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirve Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesi teklifini değerlendiren Peskov, "Elbette Erdoğan'ın çabalarını, barışın korunmasına yönelik faaliyetlerini, arabuluculuk girişimlerini ve Rusya-Türkiye ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik tutumunu çok takdir ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"Polonya ve Slovakya'nın savaş uçağı sevkiyatı, ancak Ukrayna halkı için yeni sorunlara yol açar"

Peskov, Slovakya ve Polonya'nın Ukrayna'ya Sovyet yapımı MiG-29 savaş uçağı gönderme kararına da tepki gösterdi. NATO üyelerinin çatışmaya daha fazla müdahil olduğunu vurgulayan Peskov, "Bu karar tüm NATO ülkelerinin çatışmaya doğrudan katılımlarının düzeyini nasıl artırdıklarının bir başka örneği" dedi. Ukrayna'ya yapılan silahları imha edeceklerini ve bu gibi desteklerden sadece Ukrayna halkının zarar gördüğünü savunan Peskov, "Daha önce de söylediğimiz gibi bu askeri teçhizat desteği, özel askeri harekatın sonucunu etkilemeyecek. Ancak bu kararlar, Ukrayna'da ve Ukrayna halkında yeni sorunlara yol açabilir. Elbette daha önce defalarca söylediğimiz gibi bu askeri teçhizatlar da imha edilecek" ifadelerini kullandı.

Peskov'dan ambargo uyarısı: Enerji piyasalarında dengesizlik artacak

 

Peskov: Yılbaşına kadar Ukrayna’dan çıkılması söz konusu değil

 

Peskov: Türkiye, bizim için çok önemli bir ortak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)