BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKredi kartında taksit sınırı değişiyor----

Kredi kartında taksit sınırı değişiyor

Kredi kartında taksit sınırı değişiyor
07 Eylül 2016 - 08:25 www.finansgundem.com

İthal ürünlerle ilgili taksit sayısının genişletilmeyeceğini belirten Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Yerli ürün kullanımı olan sektörlerde genişleme imkanı sunacağız" diye konuştu.

Bireysel kredilerdeki ilk 6 aylık artışın yüzde 3.2'de kaldığını, kredi kartında ise artışın 1.4 olduğunu belirten Canikli, “Reel olarak düşüş var. En kısa süre içinde düzenleme yapacağız. Rahatlama sağlayacağız. İnce ayar çalışması olacak. Olumsuz etkiler yaratılmayacak. İthalata bağımlı alanlarda ise genişleme adımı atmayacağız. İthal ürünlerle ilgili taksit sayısı genişletilmeyecek. Yerli ürün kullanımı olan sektörlerde cömertçe genişleme imkânı sunacağız” dedi.

'DÜŞÜŞ BAŞLADI BANKALAR FAİZ YARIŞINI BIRAKSIN'
Başbakan Yardımcısı Canikli bankalara mevduat faizi yarışından vazgeçmeleri çağrısında bulundu. Habertürk'teki habere göre, Canikli, “Merkez Bankası'nın faiz indirimleri diğer alanlara yansımadı, mevduat faizinin yüksekliği bir sınır olarak karşımızda durmaktadır. Faiz oranlarının mutlaka düşmesi gerekiyor ve piyasa koşulları içerisinde düşüreceğiz de. Faizlerdeki düşüş eğilimi trendi başladı, geçici değil kalıcı olacaktır“ diye konuştu.

Canikli: Yabancılar banka kurmak için talepte bulundu

 

Kredi kartına taksit sayısı için önemli toplantı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx07 Eylül 2016 12:41

    Sanki milletin borcu azdı Cumhuriyet Tarihinin en borçlu halkı olduk zatenı,biraz daha borçlandırın insanları.Yazık.