BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKredi kartı taksitlerinde yeni dönem!----

Kredi kartı taksitlerinde yeni dönem!

Kredi kartı taksitlerinde yeni dönem!
07 Eylül 2016 - 19:16 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, kredi kartı taksitleriyle ilgili çalışma yapıldığını ve bayramdan sonra uygulanacağını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli kredi kartı taksitlendirmeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TAKSİT SAYISINI ARTIRICI DÜZENLEMELER...
Kredi kartları ve tüketici kredileriyle ilgili çok ince bir çalışma yapıyoruz. Bir yanda daralmayı telafi etmeye yönelik bir çalışma yapıyoruz. Ticareti teşvik edici bir çalışma yapmamız gerekiyor. Alışverişlerde taksit sayısını artırıcı düzenlemelerin yapılması gerekiyor.
Cari açığın genişlemesini önlemek için bu düzenlemeyi Türkiye’de üretilen mal ve hizmetlere yönelik yapmak istiyoruz.

CEP TELEFONUNDA TAKSİT KURALI İHLAL EDİLDİ
Mesela bunlardan bir tanesi cep telefonu. Cep telefonunda şu anda taksit imkanı yok ama başka yollardan bu kural ihlal edildi. Bu alacağımız kararda bunları da engelleyeceğiz.

EKONOMİYİ CANLANDIRACAK KARARLARI ALACAĞIZ
Bayramdan sonraya kalacak büyük ihtimalle. Cari açıkta rahatsızlığa yol açmadan ekonomiyi canlandıracak kararları alacağız.

KREDİ KARTI TAKSİTLERİ...
Şu an cep telefonu, restoran, akaryakıt ve gıda harcamalarının taksitlendirilmesi yasak. Elektronik, mücevher, telekomünikasyon harcamalarında 6, beyaz eşya ve mobilyada ise 9'dan fazla taksit yapılamıyor.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALi Cengiz08 Eylül 2016 02:45

    Cep telefonlarına taksit gelecek mi ondan haber verin. Boşu boşuna operatörlere para bayılıyoruz 24 aya kadar vadeler yapılıyor. Yazık...

  • Yavuzhan07 Eylül 2016 19:59

    ne demek yasak hngi dünyada yaşıyorsun ondan sonrada serbest ekonomi dersin ..öyle yapana kadar kredi karti lile ilgili bankalarla calıs adamın limiti var parası yok harcama yapıyor oysa banka maasa göre limit belirleyip diger bankalrdanda kredi kartı almazsa sorun çözülür ..