BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKredi kartı ekstresini görünce şok oldu----

Kredi kartı ekstresini görünce şok oldu

Kredi kartı ekstresini görünce şok oldu
01 Mart 2017 - 10:12 www.finansgundem.com

Bir bankadan aldığı ve üç yıldır kullandığı kredi kartı kopyalanarak Avustralya’daki bir şirketten, internet üzerinden harcama yapılan Hakan E., hesap özetini incelediğinde şok oldu

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’ndeki bir unlu mamuller imalathanesinde usta olarak çalışan H.E., müşterisi olduğu bankanın 3 yıldır kredi kartını kullanıyordu. Kredi kartı bilgilerinin kopyalandığından haberi olmayan Hakan E., geçen 10 Şubat’ta hesap özetini incelediğinde şoke oldu.

Hakan E., kartından Avustralyalı ev dekorasyon şirketi Kınguınlımı’ya 9 Şubat tarihinde biri 178 lira 69 kuruş, diğeri ise 9 lira 14 kuruş borç ödemesi  yapıldığını fark etti. Hesabından online bir ödeme sistemi olan PayPal üzerinden Kınguınlımı şirketine ödeme yapıldığını tespit eden Erdoğan, önce bankaya sonra PayPal yetkililerine şikayette bulundu. Banka kredi kartını iptal ederken, PayPal yetkilileri ise hesabı bloke etti.

Banka Hakan E.'ye zararının karşılanacağını bildirdi. Bilgileri kopyalanarak alışveriş yapılan kartın limitinin az olması nedeniyle dolandıcının fazla harcama yapamaması teselli oldu. Hakan E., zararının karşılanmaması halinde yasal mücadele başlatacağını söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)