BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKraliyet Sarayı'nda 9 çanta uyuşturucu----

Kraliyet Sarayı'nda 9 çanta uyuşturucu

Kraliyet Sarayı'nda 9 çanta uyuşturucu
31 Temmuz 2020 - 19:45 www.finansgundem.com

İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in korumalarından biri, uyuşturucu maddeden tutuklandı. Muhafızın dokuz çanta dolusu uyuşturucuyu Buckingham Sarayı'ndaki odasında ve arabasında bulundurduğu bildirildi.

Buckingham Sarayı’nın kamu görevlileri tarafından kullanılan Wellington Barracks adlı bölümünde konaklayan muhafızın odasında ve otomobilinde toplam dokuz çanta dolusu uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edildi.

Coldstream Muhafızları arasında yer alan asker, Kraliyet Askeri Polisi tarafından tutuklanmasının ardından soruşturma sonuçlanana kadar tören görevlerinden çıkarıldı.

The Sun gazetesinin haberine göre, askeri polis, muhafızların kullandığı tuvaletlerde uyuşturucu madde bulunmasının ardından soruşturma başlattı. 

Askeri polis yetkilisi, “Coldstream Muhafızları'ndan bir askerin uyuşturucu suçundan dolayı tutuklandığını doğrulayabiliriz. Başka yorum yapmak uygun olmayacaktır” açıklamasını yaptı.

İngiliz Ordusu’nun bir parçası olan Coldstream Muhafızları alayı 1650'de kuruldu. Muhafız alayı, daha çok kraliyet seremonilerinde yer almalarıyla tanınıyor.

Hong Kong’da seçimler bir yıl ertelendi!

Yapay zeka korona virüsü 1 saatte buldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)