BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKraliyet ailesine ikinci koronavirüs şoku----

Kraliyet ailesine ikinci koronavirüs şoku

Kraliyet ailesine ikinci koronavirüs şoku
04 Nisan 2020 - 15:38 www.finansgundem.com

Koronavirüs İngiltere'de Kraliyet ailesini bir kez daha sarstı. Prenses Eugenie'nin eşinin babası virüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Koronavirüsü İngiltere’de etkisini giderek artırıyor. Başbakan Boris Johnson’dan Sağlık Bakanı Matt Cummings’e kadar çok sayıda önde gelen isimde de görülen virüs, Kraliyet ailesini de ikinci kez sarstı.

Geçtiğimiz günlerde Prens Charles’ın koronavirüsüne yakalanarak karantinaya girdiği açıklanmıştı. Tedavisi tamamlanan Prens Charles, yeniden yapılan testler negatif çıkınca karantinadan çıkmıştı.

Kraliyet ailesini yakından ilgilendiren haber bu kez Prenses Eugenie’den geldi. Prenses’in eşi Jack Brooksbank’in babası ve annesinde koronavirüsü olduğu ortaya çıktı.

Daily Mail’in haberine göre 71 yaşındaki baba George Brooksbank’in durumunun ağır olduğu ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)