BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKraliyet Ailesi’nde kriz toplantısı: Kraliçe harekete geçti----

Kraliyet Ailesi’nde kriz toplantısı: Kraliçe harekete geçti

Kraliyet Ailesi’nde kriz toplantısı: Kraliçe harekete geçti
12 Ocak 2020 - 20:00 www.finansgundem.com

Kraliçe Elizabeth'in Prens Harry'yi kriz toplantısına çağırdığı, Kanada'da olan eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'ın ise toplantıya telefonla katılacağı bildirildi

Euronews’un haberine göre, Kraliyet ailesinde ‘hayal kırıklığı' yarattığı iddia edilen adımın ardından Kraliçe Elizabeth’in torunu Prens Harry’yi, gelecekteki düzenlemeleri tartışmak için kriz toplantısına çağırdığı belirtildi.

DÜŞEŞ MARKLE, TELEFONLA TOPLANTIYA KATILACAK

Reuters haber ajansı, Buckingham Sarayı'ndan bir kaynağına dayandırdığı haberinde, Sandringham Sarayı’nda düzenlenecek toplantıda Harry’nin babası Prens Charles ve ağabeyi Prens William'ın da hazır bulunacağını duyurdu.

Kararlarını açıkladıktan sonra oğulları Archie ile birlikte Kanada'ya dönen Sussex Düşesi Meghan Markle’ın ise telefon bağlantısıyla toplantıya katılacağı söylendi.

Geçen gün Kraliçenin ofisinden yapılan açıklama da “Bazı karmaşık konuların çözülmesinin zaman alacağı” belirtilmişti.

KRİZ TOPLANTISINDA KARARI TARTIŞACAKLAR

Kraliyet ailesinin üst düzey yetkilileri, pazartesi günü yapılması beklenen toplantıda Harry ve Meghan tarafından gündeme getirilen konuyu ilk kez bir arada tartışmaya açacak.

İngiliz kamu yayın kuruluşu BBC, çiftin açıklama yapmadan önce Kraliçe 2. Elizabeth’e ya da diğer aile üyelerine danışmadığını Buckingham Sarayı’nın bu tutum ve açıklama karşısında “hayal kırıklığına uğradığını ve incindiğini” öne sürmüş; haberde ayıca, bu adımın açıkça Harry ve Meghan çifti ile Kraliyet ailesinin diğer üyeleri arasındaki ‘büyük çatlağı’ gösterdiği iddia edilmişti.

NE OLMUŞTU?

Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle, geçtiğimiz günlerde yazılı açıklamalarında Kraliyet ailesinin üst düzey üyeliğinden çekilmeyi ve mali açıdan bağımsız olmak için çalışmayı planladıklarını duyurdu.

Aylarca süren istişarelerin ardından bu kararı aldıklarını belirten çift, vakitlerini İngiltere ve Kuzey Amerika arasında dengelemeyi planladıklarını vurguladı.

Prens Harry ve Megan Markle'ın akıl hocaları Obama çifti mi?

William, İngiltere'yi sarsan kararın ardından ilk kez konuştu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)