BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKraliyet ailesi siber güvenlik uzmanına 60 bin sterlin verecek----

Kraliyet ailesi siber güvenlik uzmanına 60 bin sterlin verecek

Kraliyet ailesi siber güvenlik uzmanına 60 bin sterlin verecek
15 Mayıs 2021 - 22:10 www.finansgundem.com

Buckingham Sarayı, sarayın e-postalarını ve Google aramalarını bilgisayar korsanlarından korumaya yardımcı olacak bir siber güvenlik uzmanı arıyor.

İngiltere Kraliyet ailesi 50 bin ila 60 bin sterlin (yaklaşık 596 bin ila 715 bin TL) arasında maaş alacak ve haftada 37,5 saat çalışacak bir Siber Güvenlik Mühendisi için iş ilanı yayımlandı.

İlana göre görevler arasında hane halkının "(internet) ağını ve sistemlerini" izlemek, güvenliğe yönelik tehditleri tanımlamak ve "müdahale faaliyetlerini" yürütmek yer alacak.

The Independent'ın haberine göre, kraliyet ailesinin internet sitesinde paylaşılan ilanda adaylardan özgeçmişlerini 26 Mayıs'a kadar göndermeleri isteniyor ve mülakatların haziranda başlaması bekleniyor.

İş ilanında işin "gerekli işlerin yerine getirilmesini" ve "monarşinin arkasındaki profesyonel işlerin bir parçası olmayı" içerdiği ifade ediliyor.

Ardından şöyle deniyor:

"Siber Güvenlik ekibimize katılarak Siber Güvenlik ve Dayanıklılık Stratejimizi uygulamada hayati bir role sahip olacaksınız. Ağımızı ve sistemlerimizi izleyecek, olası güvenlik tehditlerini belirleyecek ve müdahale faaliyetlerine liderlik edeceksiniz."

Şarkul Avsat'ın haberine göre, şu anda sitede listelenen diğer işler arasında Kraliçe'nin atlarını Kraliyet etkinlikleri için hazırlaması gereken üniformalı kahyalık ve Royal Collection Trust için operasyonel destek koordinatörlüğü yer alıyor.

Görevin pandemiden sonra bile kısmi evden çalışma fırsatları içereceği düşünülüyor. Nitekim Kraliyet ailesi bu yıl saray personelinin Kovid tehlikesi geçtikten sonra da "esnek çalışmaya" devam edeceğine işaret etmişti.

Peru çamaşır suyuyla korona virüs tedavisini araştıracak

 

Portekiz vakaların düştüğü ülkelerden turist kabul edecek

 

12 hafta arayla aşılanmak antikoru artırıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)