BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKraliçe Elizabeth, liderlere öfkelendi!----

Kraliçe Elizabeth, liderlere öfkelendi!

Kraliçe Elizabeth, liderlere öfkelendi!
16 Ekim 2021 - 23:14 www.finansgundem.com

İklim krizi hakkında konuşan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, liderlere sitem etti. Elizabeth, "Konuşuyorlar ama iş yapmıyorlar" dedi.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in iklim krizine ilişkin yaptığı açıklamalar, İngiliz basınında gündem oldu. Elizabeth liderler için, "Konuştuklarında gerçekten sinir bozucu oluyor ama yapmıyorlar" dedi.

Kraliçe sözlerini şöyle sürdürdü:

İnanılmaz öyle değil mi? COP26 ile ilgili her şeyi dinliyorum duyuyorum ve hala zirveye kimin geleceğini bilmiyorum. Ortada netleşmiş bir şey yok. Biz sadece kendilerini gelmeyen insanları öğreniyoruz… Konuşup konuşup iş yapmayan insanlar beni irite ediyor.

31 Ekim'de Glasgow'da gerçekleşecek olan COP26 İklim Zirvesi'ne kraliyet ailesinin farklı üyelerinin de katılması planlanıyor.

BM'nin COP26 zirvesine katılmayacağını belirten birçok dünya lideri arasında Avustralya başbakanı Scott Morrison, Çin devlet başkanı Şi Jinping, Rusya devlet başkanı Vladimir Putin, Hindistan başbakanı Narendra Modi ve Brezilya cumhurbaşkanı Jair Bolsonaro yer alıyor.

Doktorlardan Elizabeth’e ‘alkolü bırak’ uyarısı

 

Harry ve Meghan Markle’ı zora sokan ortaklık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)