BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKraliçe 2. Elizabeth 400 bin lira maaşla sosyal medya danışmanı arıyor ----

Kraliçe 2. Elizabeth 400 bin lira maaşla sosyal medya danışmanı arıyor

Kraliçe 2. Elizabeth 400 bin lira maaşla sosyal medya danışmanı arıyor
14 Aralık 2019 - 03:35 www.finansgundem.com

Linkedin'de yer alan bir duyuruda Kraliçe'nin sosyal medya hesaplarını kontrol edebilecek bir kişi arandığı bildirildi. Yemekler Buckingham Sarayı'ndan, 400 bin lira da maaş

İngiltere Kraliçesi Elizabeth için açılan bir iş ilanı sosyal medyanın gündemine oturdu. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Kraliçe Elizabeth'in sosyal medya hesaplarını yönetecek bir kişi aranıyor.

İşverenler ile çalışanları bir araya getiren paylaşım platformu LinkedIn’de yer alan ilan 24 Aralık’a kadar yayında kalacak.

İlanın açıklamasında, “Kraliçe’nin kamuoyu nezdinde ve dünya sahnesindeki görünürlüğünü sürdürmenin yeni yollarını bulmak durmaksızın çalışmayı gerektiriyor” deniliyor.

YEMEKLER SARAYDAN

Teknoloji dünyasının uzmanlarını başvuruya davet eden açıklamada görev tanımı ise, “Yaratıcı ve yenilikçi, kalem ustası ve iyi bir editör olmak, farklı gruplar, amaçlar ve formatlar için dijital içerik üretebilecek uzmanlık” diye tarif ediliyor.

Bir sosyal medya ekibini yönetmesi istenen kişiye, 50 bin sterline (yaklaşık 400 bin TL) varan yıllık maaş ödeneceği belirtiliyor. Yıllık 33 gün izin hakkı bulunan müstakbel çalışan, öğle yemeklerini de ücretsiz olarak Buckingham Sarayı’nda yiyecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)