BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKrala şantaj yapan gece kulübü sahibi öldürüldü----

Krala şantaj yapan gece kulübü sahibi öldürüldü

Krala şantaj yapan gece kulübü sahibi öldürüldü
24 Ocak 2014 - 16:30 www.finansgundem.com

İsveç’te Kral Carl Gustaf’ı striptiz barda kadınlarla çekilmiş fotoğraflarını basına vermekle tehdit eden gece kulübü sahibi Mille Markovic öldürüldü

İsveç’te Kral Carl Gustaf’ı striptiz barda kadınlarla çekilmiş fotoğraflarını basına vermekle tehdit eden gece kulübü sahibi Mille Markovic başına sıkılan dört kurşunla öldürüldü. Cinayetten sonra gözler Kral Gustaf’a çevrildi.
Stockholm’de bir gece kulübü sahibi olan Yugoslav asıllı Markovic ve üç arkadaşı yine başkentteki “Prive” adlı striptiz kulübünün sahibini öldürmeye teşebbüs suçundan gözaltına alınmış ancak delil yetersizliği ile serbest bırakılmıştı. 52 yaşındaki Markovic’in ölümü, “Cinayetin Kral Gustaf ile bağlantısı var mı?” sorusunu gündeme getirdi. Sara adında bir görgü tanığı gazetelere yaptığı açıklamada, “Silah sesleri duyduk. Önce fişek atlıyor sandık ama motoru çalışır bir arabanın yanında koyu renk giyinmiş iki kişinin beyaz renkli bir otomobile binerek hızla olay yerinden uzaklaştıklarını gördük. Sonra bir kişi geldi. Etraftaki kişilerle ağız dalaşı yaptı ve vurulan kişinin öldüğünü söyledi” dedi.

ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRILIYOR

Stockholm Emniyet Müdürlüğü’nden Lars Byström, “Olay yerini kordon altına aldık. Mümkün olduğu kadar çok görgü tanığının ifadesini almak istiyoruz. Teknik elemanlarımız olay yerinde incelemelerine devam ediyorlar” dedi. Stockholm’de azılı bir mafya lideri olarak bilinen Markovic’in aracı ile, oturduğu Bromma konutlarının park yerine girerken vurulduğu, olay yerine gelen ambulans personelinin çabalarına rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Saldırı çok yönlü araştırılırken, Kral Gustaf’ın olayla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Polis Kral’a yakın bazı çevrelerin de ifadelerinin alınacağını bildirdi.

FOTOĞRAFLAR FOTO MONTAJ ÇIKMIŞTI

Markovic, Kral Gustaf’ın da yer altı dünyası ile yakın bağlantısı olduğunu öne sürüyordu. Uyuşturucu, şiddet, vergi kaçakçılığı, silah taşımak gibi çeşitli olaylardan sabıkalı olan Markovic, 2011 yılında Kral Gustaf’ın bir striptiz barda etrafında kadınlarla çekilmiş fotoğrafını basına göstermiş ve elinde daha çok fotoğraf olduğunu önü sürerek, şantaj girişiminde bulunmuştu. Fotoğrafların basına sızmaya başlaması üzerine Kral Gustaf’ın yakın bir arkadaşı, Markovic ile görüşerek fotoğrafları basına vermemesi konusunda ikna etmeye çalışmıştı. Ancak medya daha sonra Markovic’in büyük paralar istediği  fotoğrafların foto montaj olduğunu yazmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)