BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKral Juan Carlos’un eski sevgilisi konuştu: Komplo iddiası----

Kral Juan Carlos’un eski sevgilisi konuştu: Komplo iddiası

Kral Juan Carlos’un eski sevgilisi konuştu:  Komplo iddiası
20 Ekim 2020 - 08:49 www.finansgundem.com

2014’te tahtı oğluna bırakan İspanya’nın eski kralı Juan Carlos (82) Mekke-Medine hızlı tren projesi ihalesinden komisyon almakla suçlandıktan sonra geçen ay ülkesini terk ederek Abu Dabi’ye gitti.

Hakkında yolsuzluk soruşturması başlatılan Carlos’un eşini aldatarak ilişki yaşadığı eski sevgilisi Corinna zu Sayn-Wittgenstein (56) de basına konuştu. İngiliz “The Telegraph” gazetesine açıklama yapan Alman girişimci zu Sayn-Wittgenstein, komplo iddiasında bulunarak şunları söyledi: “Kral ile 2012 yılında yaptığım tatilin ardından İspanyol basınının hedefi oldum. Sonra bu olayı, kralın tahttan çekilmesini hızlandırmak isteyen kraliyetin yönettiğini anladım. Beni kurban seçtiler, zaten düşmanlık hep kadınlara yöneltilir.” Zu Sayn-Wittgenstein, İspanyol ajanlar tarafından takip edildiğini ve İngiliz Prenses Diana’nın şüpheli ölümünü hatırlatan “imalı” tehditler aldığını da öne sürmüştü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)