BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKPMG Türkiye'de başkanlığa Murat Aslan seçildi----

KPMG Türkiye'de başkanlığa Murat Aslan seçildi

KPMG Türkiye'de başkanlığa Murat Aslan seçildi
16 Aralık 2016 - 18:22 www.finansgundem.com

KPMG Türkiye 2017’ye yeni bir başlangıçla giriyor. KPMG Türkiye’nin şirket başkanlığı bayrağını artık Murat Alsan taşıyacak.

KPMG Türkiye’de başkan değişimi… KPMG Türkiye’de 22 yıldır görev yapan Denetim Bölümü Başkanı ve Şirket Ortağı Murat Alsan, KPMG Türkiye Başkanlığı’na seçildi.

16 Aralık tarihinden itibaren başkanlık görevini üstlenen Murat Alsan, 8 yıllık başkanlığı döneminde KPMG Türkiye’nin dönüşümünde öncü olan Ferruh Tunç’a teşekkür etti. Alsan, “Tam 22 yıl önce asistan olarak girdiğim bu şirketin başkanı olmak beni onurlandırıyor, heyecanlandırıyor. KPMG Türkiye olarak mesleğimizdeki değişim sürecinde yerimizi aldık, çoğu değişimin öncüsü olduk. En büyük gücümüz, merkezine ‘insan’ı koyduğumuz dinamiklerimiz… Büyük bir küresel organizasyonun gücünü ve etkisini Türkiye’de yüksek standartlarda yansıttığımız bir dönemdeyiz. Tercih edilen şirket olma vizyonumuz ve iş dünyasına değer katma anlayışımızla hız kesmeden hedeflerimize ilerleyecek, ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Rotamız yine; mesleğimiz, sektörümüz ve paydaşlarımız için değer üretmek, geleceğe bırakacağımız yepyeni bir iş kültürünü inşa ederek sürdürülebilir şekilde büyümek olacak” dedi.

Murat Alsan, ODTÜ İşletme Bölümü mezunu. 1995 yılından bu yana KPMG Türkiye’de bulunan Murat Alsan, Denetim Şirket Ortağı ve Denetim Bölümü Başkanı olarak görev yapıyordu. Telekomünikasyon ve finans sektöründe 22 yıllık deneyime sahip olan Alsan, aynı zamanda KPMG Türkiye Finansal Hizmetler Sektör Başkanlığı’nı yürütüyordu. KPMG Türkiye Gönüllüsü olarak şirketin kurumsal sosyal sorumluluk projelerini destekleyen Murat Alsan, sosyal kulüplerde de etkin olarak yer alıyor.

KPMG Hakkında
Denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan ve sektöründeki en büyük dört uluslararası şirketten biri olan KPMG, geçmişi 1867 yılına dayanan, üye firmalar ağı sistemiyle 155 ülkede, 162 bin çalışanıyla finansal hizmetler, tüketici ürünleri ve endüstriyel sektörlerden, gıda, perakende, enerji, telekomünikasyon, kimya gibi pek çok sektöre danışmanlık hizmeti veriyor. KPMG Türkiye ise İstanbul merkez ofisinin yanısıra Ankara ve İzmir ofisleriyle, 1982 yılından beri 1000 çalışanıyla her sektörden 2000’in üzerinde firmaya sektörler özelinde hizmet verirken, rekabette ihtiyaç duydukları endüstriyel trendler hakkında değer yaratan çözümler sunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)