BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovidin delta varyantı çok sinsi----

Kovidin delta varyantı çok sinsi

Kovidin delta varyantı çok sinsi
04 Temmuz 2021 - 14:20 www.finansgundem.com

Rus enfeksiyon uzmanı Dr. Yevgeniy Timakov, Kovid-19’un ortaya çıkan yeni mutasyonunun kendini mevsimsel solunum yolu enfeksiyonları ile ‘maskelediğini’ söyledi

Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Yevgeniy Timakov, yeni tip koronavürüsün (Kovid-19) Hindistan’da ortaya çıkan ve dünya geneline yayılmaya başlayan Delta varyantının, kendini mevsimsel solunum yolu enfeksiyonları ile ‘gizlediğini’ belirtti.

Timakov, Kovid-19’un Delta varyantının ana semptomlarının burun akıntısı, boğaz ağrısı ve bağırsak bozuklukları olduğunu, koku ve tat kaybının pek sık görülmediğini ifade etti.

Sputnik’e konuşan Timakov, “Virüs kendini mevsimsel solunum yolu enfeksiyonları ile maskeleyecek şekilde mutasyona uğradı” dedi.

Ana semptomların, burun akıntısı, boğaz ağrısı, hafif ateş, bağırsak bozuklukları olduğu, tat ve koku kaybının arka planda kaldığına vurgu yapan uzman, hastaların Kovid-19’u mevsimsel solunum yolu enfeksiyonlarından ayırt etmesinin çok zor olduğunu, bu nedenle koronavirüsle enfekte olduklarından haberlerinin olmadığını ve zamanında doktora başvurmadıklarını kaydetti.

Delta varyantı neredeyse 100 ülkeye bulaştı

Lagarde: Delta varyantı riskleri uzatıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)