BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Kovid zombileri'yle savaşmak için silah aldılar!----

'Kovid zombileri'yle savaşmak için silah aldılar!

'Kovid zombileri'yle savaşmak için silah aldılar!
16 Kasım 2021 - 17:48 www.finansgundem.com

Korona virüs aşılarının insanları "düşünmeyen varlıklara" dönüştüreceğine inanan Wilson kardeşler kripto para kullanarak tabanca ve mühimmat satın aldı.

Kovid-19 aşılarının insanları "düşünmeyen varlıklara" dönüştüreceğine inanan Britanyalı iki kardeş ateşli silah satın almaktan hapse atıldı.

27 yaşındaki Ashley Wilson ve 24 yaşındaki Harry Wilson kripto para kullanarak ABD'den Glock tabanca ve mühimmat satın aldı. Ancak yetkililer ikilinin siparişine müdahale etti.

Wilson kardeşlerin verdiği siparişe ABD'deki kolluk kuvvetleri el koydu ve Birleşik Krallık Ulusal Suç Dairesi adrese gönderilecek yedek bir paket hazırladı. İkinci pakette gizli bir ses kayıt cihazı ve silahların kopyası yer alıyordu.

Kardeşiyle birlikte aile çiftliğinin işletilmesine yardım eden Ashley Wilson mahkemenin dinlediği kayıtta, "Bu iyi değil mi? Bir tane daha sipariş ver" ifadelerini kullanıyor.

İki kardeşin "seçkinlerin" ekonomiyi "sıfırlamak" istediğine inandığı ve dünya genelinde gıda kıtlığı olması durumunda kendilerini savunmak istediği belirtildi.

Savcı Chloe Fordam iki kardeşin "Kovid-19 aşıları aracılığıyla elitlerin, insanların içindeki Tanrı parçacığını öldürerek onları düşünmeyen varlıklara dönüştürmeye çalıştığı" gibi uç görüşlere sahip olduğunu söyledi.

Wilson kardeşlerin avukatı Richard Vardon ikiliyi "olgunlaşmamışlar" diye niteledi. Avukat iki kardeşin yine de iyi karakterlere sahip olduğunu ve daha önce hiçbir mahkumiyetlerinin bulunmadığını söyledi.

Ashley Wilson, 24 ay Harry Wilson da 30 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Her ikisi de ateşli silah bulundurmaya teşebbüs ettiğini kabul etti. Harry Wilson ayrıca ateşli silah sertifikası olmadan mühimmat bulundurmaya çalıştığını itiraf etti.

Birleşik Krallık'ta sertifikasız silah ve mühimmat bulundurmak, yasaklanmış silah veya mühimmat satın almak suç teşkil ediyor.

Bulunduğunda zıplıyordu, infial yarattı! 'Başsız zombi'

 

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nden 'Zombi Hazırlık Kılavuzu'

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)