BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovid-19'a yakalanan İmamoğlu'na geçmiş olsun mesajları----

Kovid-19'a yakalanan İmamoğlu'na geçmiş olsun mesajları

Kovid-19'a yakalanan İmamoğlu'na geçmiş olsun mesajları
24 Ekim 2020 - 12:58 www.finansgundem.com

Korona virüs testi pozitif çıkan İBB Başkanı İmamoğlu'na siyasilerden geçmiş olsun mesajları geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korona virüs testi pozitif çıktı. Hastanede tedavi altına alınan İmamoğlu için pek çok siyasi sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini iletti. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İmamoğlu'nu telefonla aradığını belirtti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından İmamoğlu ile belediye seçimleri sonrasında çekilmiş el ele tutuştukları bir fotoğrafı paylaştı.

İstanbul Valisi Yerlikaya, İmamoğlu'nu telefonla aradı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kovid-19 test sonucunun pozitif çıkman İBB Başkanı İmamoğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini duyurdu. Yerlikaya, kişisel sosyal medya hesabından, "Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın @ekrem_imamoglu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Allah'tan acil şifalar dilerim" diye yazdı.

Mansur Yavaş: Bu zor günleri dayanışma içinde aşacak, birlikte başaracağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından birlikte bir fotoğraflarını paylaşarak şöyle yazdı:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız @ekrem_imamoglu'nun Kovid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendim. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum. Bu zor günleri dayanışma içinde aşacak, birlikte başaracağız."

Akşener: Geçmiş olsun Başkanım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter'da yaptığı paylaşımda "Geçmiş olsun @ekrem_imamoglu Başkanım. Acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ahmet Davutoğlu: Acil şifalar dilerim

Gelecek Partisi Genel Başkanı Twitter hesabından "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nun Kovid-19 testinin pozitif çıktığını öğrendim. @ekrem_imamoglu'na ve tüm koronavirüs tedavisi gören hastalara acil şifalar dilerim" paylaşımında bulundu.

İmamoğlu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı