BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovid-19 taraması başladı----

Kovid-19 taraması başladı

Kovid-19 taraması başladı
12 Haziran 2020 - 14:59 www.finansgundem.com

Türkiye'de, virüse karşı bağışıklık oranının tespit edilmesini amaçlayan yaklaşık 150 bin kişiye yapılacak ELİSA ve PCR test uygulaması seçilen pilot illerde başladı.

Kırıkkale Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Koronavirüste bağışıklık oranının tespit edilmesini amaçlayan ve yaklaşık 150 bin kişiye yönelik ELİSA ve PCR testi uygulaması aralarında Kırıkkale’nin de bulunduğu pilot illerde başladı" dendi.

Açıklama şöyle devam etti:

"Uygulama kapsamında ilimizde de bugün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından rastgele belirlenen 2 bin 300’ün üzerinde adreste sağlık ekiplerimizce, kişilerin rızası dahilinde her haneden 1 kişi olmak üzere PCR testi için sürüntü, ELİSA testi için de kan örneği alınacaktır. Bu sayede vatandaşlarımızın bu hastalıkla ne oranda karşılaştıkları belirlenebilecektir. Bu çalışmalara katkı vermek üzere belirlenen vatandaşlarımıza, anlayışlarından ve çalışmalara verecekleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)