BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKöşk'ün etleri Şahenk'ten----

Köşk'ün etleri Şahenk'ten

Köşk'ün etleri Şahenk'ten
02 Aralık 2012 - 08:45 www.finansgundem.com

Özel davetlerde catering hizmeti vermeye başlayan Nusr-Et, son olarak Çankaya’daki bir davette et pişirme hizmetini üstlenmiş

Son dönemde birbiri ardına açılan steak house (et lokantası) hizmeti şimdi özel catering hizmetiyle evlere, yalılara taşınmaya başladı. Milliyet gazetesinin haberine göre Köşk'ün Ferit Şahenk'in satın aldığı Nusr-Et'ten gidiyor.
Et üzerine uzmanlaşan bu restoranların sayısında ve gösterilen ilgideki artış büyük grupların da gözünden kaçmadı.
Öyle ki, Doğuş Grubu iştiraklerinden D.ream, 2010 yılında Etiler’de Nusret Gökçe ve Mithat Erdem’in açtığı Nusr-Et Steakhouse’a ortak oldu.
Günaydın’dan ayrılarak Nusr-Et’i kuran Nusret Gökçe şimdilerde özel davetler için evlere ve yalılara yönelik catering hizmeti de vermeye başladı.
Ünlü isimlerin evlerinde verdiği yemek davetlerinde et pişirme işini üstlenen Gökçe, benzer organizasyonları siyasetçiler ve devlet adamları için de gerçekleştiriyor.
Kulislerde anlatılanlara göre Gökçe, son olarak Çankaya’ya da hizmet vermiş.
Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nün özel davetlileri için catering hizmeti veren Nusret Gökçe’nin menüdeki etleri bizzat kendisinin pişirdiği belirtiliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)