BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKoronaya yakalananlar 6 ay bağışıklık kazanıyor----

Koronaya yakalananlar 6 ay bağışıklık kazanıyor

Koronaya yakalananlar 6 ay bağışıklık kazanıyor
21 Kasım 2020 - 12:12 www.finansgundem.com

İngiltere’de Oxford Üniversitesi, 12 bin sağlık çalışanı üzerinde gerçekleştirdiği araştırmada, korona virüs (kovid-19) geçirenlerin 6 ay içinde yeniden korona virüs olmalarının çok düşük bir ihtimal olduğunu açıkladı.

İngiltere'den koronavirüse yakalanıp, geçirenlerin yeniden (kovid-19) olur mu? sorusuna yanıt gibi araştırma geldi. Oxford Üniversitesi, 12 bin sağlık çalışanının katıldığı bir koronavirüs bağışıklığı araştırması gerçekleştirdi. Araştırma ekibi, 12 bin kişinin 30 hafta boyunca takip edildiği araştırma sonucunda ortaya çıkan raporda, koronavirüsü geçiren kişilerin kısa vadede tekrar koronavirüs olmayacaklarından neredeyse emin olduklarını ifade etti. Araştırma ekibi, koronavirüsten iyileşen kişilerin 6 boyunca bağışıklık kazandığını belirterek elde ettikleri sonucu “iyi haber” olarak değerlendirdi.

Acı çekmesin diye kovitli hastalarını öldürdü

Oxford Üniversitesi'nde Bulaşıcı Hastalıklar Profesörü ve araştırma üzerinde çalışan David Eyre, " En azından kısa vadede, KOVID-19 olan çoğu insanın tekrar olmayacağından emin olabiliriz. Enfeksiyondan korumanın daha uzun sürüp sürmediğini öğrenmek için çalışma devam ediyor" dedi.

 

ABD'de hastane kapasiteleri dolmak üzere

 

Yaşlanmayı tersine çeviren buluş

 

Trump gider ayak ilaç fiyatlarını düşürdü

 

İngiltere aşı dağıtımına Ocak ayında başlayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)