BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona yasağı tanımayan restorana hücum!----

Korona yasağı tanımayan restorana hücum!

Korona yasağı tanımayan restorana hücum!
28 Ocak 2021 - 16:49 www.finansgundem.com

Fransa'da korona virüs kısıtlamaları kapsamında Ekim 2020'den bu yana restoran ve barlar yalnızca paket servis hizmeti verebiliyor. Nice kentinde bu kısıtlamaya karşı gelerek açılan restorana müşterilerin ilgisi yoğun oldu.

Fransa'nın Nice kentinde bir restoran Kovid-19 kurallarına karşı gelerek kapılarını müşterilere açtı. Bölge halkı ise restorana yoğun ilgi gösterdi,
masalar doldu taştı.

Restoranda yemek yiyenlerden biri, "Bu tabak özgürlük tadında. kendimizi pandemi öncesi normal hayatta gibi hissetmemize imkan sağlıyor. Gerçekten iyi hissettiriyor" yorumunu yaptı.

Korona virüs yasaklarını delerek açılan restorana polis ekipleri gitti. Ancak mekanın kapatılmadığı,, sahibinin polis merkezine çağrıldığı ifade edildi.

RESTORANLARIN SADECE PAKET SERVİS YAPMAK İÇİN İZNİ VAR
Fransa'da Ekim ayından bu yana ülke genelinde kapalı olan restoranlar yalnızca paket servis hizmeti verilebiliyor. Bu tür sivil itaatsizliklerin önümüzdeki haftalarda artmasından endişe duyulurken Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kısıtlamaları sıkılaştırması bekleniyor.

Uzmanlar Macron'a, korona virüsün ilk kez ingiltere'de ortaya çıkan varyantı yaygın hale gelmeden önce üçüncü bir karantina ilan etmesi için baskı yapıyor.

Yapılan anketler fransız halkının büyük çoğunluğunun geçen baharda olduğu gibi sıkı bir karantina uygulamasına karşı olduğunu gösteriyor. Fransa'da vaka sayısı 3 milyon 100 bine, can kaybı ise 75 bine yaklaşmış durumda. (NTV)

Lübnan'da OHAL uzatıldı, ülke karıştı

 

Kıyamet Saati, korona virüs pandemisinde geceyarısına en yaklaştığı anı gösteriyor

 

Korona aşısında 'zengin-fakir' adaletsizliği!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)