BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona virüsü tedavisinde flaş gelişme----

Korona virüsü tedavisinde flaş gelişme

Korona virüsü tedavisinde flaş gelişme
29 Ocak 2020 - 11:52 www.finansgundem.com

Avustralyalı bilim insanları dünyayı sarsan Korona virüsünü laboratuvar ortamında üretmeyi başardı. Korona virüsüyle ilgili bu yeni çalışma tedavi için çalışmaları hızlandıracak.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Avustralyalı bilim insanları Korona virüsünün tedavisinde önemli bir aşama kaydetti. The Telegraph’ın haberine göre Avustralya’daki The Doherty Enstitüsü ölümcül korona virüsünü laboratuvar ortamında üretmeyi başardılar.

Korona virüsüyle alakalalı çığır açan bir buluş olarak tanımlanan bu buluş bilim insanlarının ölümcül virüsün tedavisinin bulunması yolunda elini güçlendirecek. The Doherty Enstitüsü Virüs Tanımlama Laboratuvarı Başkanı Doktor Julian Druce yaptığı açılamada Çinli bilim insanlarının virüsün kök hücrelerinin bulmasının kendilerine yardımcı olduğunu belirtiyor.

Druce “Çinli yetkililer yeni Korona virüsünün genom dizisini yayınladılar, ki bu tanı için yararlıdır. Ancak gerçek virüse sahip olmak, artık tüm test yöntemlerini doğrulayabilme ve doğrulama ve hassasiyetlerini karşılaştırma yeteneğine sahip olduğumuz anlamına gelir” açıklamasında bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)