BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona Virüsü Avrupa'da da görüldü! Ölü sayısı 41'e çıktı----

Korona Virüsü Avrupa'da da görüldü! Ölü sayısı 41'e çıktı

Korona Virüsü Avrupa'da da görüldü! Ölü sayısı 41'e çıktı
25 Ocak 2020 - 06:18 www.finansgundem.com

Korona Virüsü'nde kâbus büyüyor. Çin Ulusal Sağlık Komisyonu ülkedeki vak'a sayısını 1287, ölenlerin sayısını da 41 olarak açıkladı. Korona Virüsü ile ilgili Avrupa'da da ilk vak'a tespit edildi

FİNANSGUNDEM.COM / DIŞ HABERLER SERVİSİ

Çin'de ortaya çıkan ve birçok ülkede görülerek küresel bir kâbusa dönüşen Korona Virüsü salgınında bilanço her geçen gün daha da büyüyor. Çin'de hayatını kaybedenlerin sayısı dün bildirilen 15 ölümle 41'e yükseldi. Çin Ulusal Sağlık Komisyonu vak'a sayısını da 1287 olarak açıkladı. 

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede ülke çapında yayılan Korona Virüsü salgınının küresel boyutu da korkutmaya başladı. Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) acil durum ilanını Çin ile sınırrlı tutması ve küresel bir acil durum ilanına gerek duymamasına rağmen dünya çapında virüse enfekte olanların sayısı bini aştı. Virüs Tayland, Vietnam, Singapur, Japonya, Güney Kore, Tayvan, Nepal, Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de tespit edildi.

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu ülke çapındaki vak'a sayısını 1287 olarak duyurdu. Komisyon, Cuma günü 15 kişinin daha hayatını kaybettiğini doğrulayarak Çin'de virüs nedeniyle ölenlerin sayısının 41'e yükseldiğini resmen açıkladı. 

AVRUPA'DA İLK VAK'A

Fransız yetkililer, Cuma akşamı yaptıkları açıklamada bir Korona Virüs vak'ası tespit edildiğini duyurdu. Böylece Avrupa'da da ilk Korona Virüsü tespiti yapılmış oldu. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)