BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona virüsten kurtulan ona yakalanıyor----

Korona virüsten kurtulan ona yakalanıyor

Korona virüsten kurtulan ona yakalanıyor
05 Temmuz 2021 - 10:37 www.finansgundem.com

Hindistan'da uzun süre korona virüs (Kovid-19) tedavisi gören hastalarda virüsü yenmelerine rağmen ortaya çıkan hastalık uzmanları endişelendiriyor. Hastalığın kemiklere kadar işlediği belirtilirken vaka sayısı da açıklandı.

İlk olarak 2019'un son günlerinde hayatımıza giren korona virüs (Kovid-19) gezegenimizin ortak gündemi olmaya devam ediyor. Virüs dünya genelinde yaklaşık 200 milyon kişiye bulaştı ve 4 milyona yakın insanın canına mal oldu.
Dünya korona virüsten kurtulamamışken Hindistan'dan gelen iki ölümcül varyant ile tanıştı; Delta ve Delta Plus varyantı. Bu varyantların görüldüğü Hindistan'da görev alan uzmanlardan korkutan bir açıklama geldi.
Uzmanlar korona virüsü atlatan hastalarda görülen yeni hastalığı açıkladı. Ülkenin Mumbai şehrinde Kovid-19 hastalarında üç avasküler nekroz vakası veya kemik dokusu ölümü bilimsel rapor edildi.

Maharashtra eyaletinin başkenti Mumbai'deki Hinduja Hastanesi, Kovid-19 tedavisi gördükten iki ay sonra nekrozlu üç hastayı tedavi etti. başka bir deyişle bu hastalık Kovid-19'a yakalananları hedef aldı.

Hinduja Hastanesi tıbbi direktörü Dr Sanjay Agarwala, The Times of India'ya doku ölümü olarak da biline Nekroz vakaları ile ilgili yaptığı açıklamada bu hastaların uyluk kemiğinde ağrı geliştirdiğini söyledi. Doktorlar bu durumun virüse karşı kullanılan ilaçların yan etkisi olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)