BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona virüs Washington'da----

Korona virüs Washington'da

Korona virüs Washington'da
29 Şubat 2020 - 07:58 www.finansgundem.com

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip korona virüs ABD'de de yayılmayı sürdürürken Washington eyaletine bağlı King ve Snohomish ilçelerinde vakaların tespit edildiği bildirildi.

Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan korona virüs (Covid-19) salgını ABD'de de yayılımını sürdürüyor. Washington Eyaleti Halk Sağlığı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada eyalete bağlı King ve Snohomish'te yeni vakalar tespit edildiği bilgisi verildi.

King ilçesinde tespit edilen vakanın daha önce Güney Kore'de salgının merkez üssü olan Daegu kentine seyahat etmiş olan 50 yaşındaki bir kadın olduğu belirtildi. Snohomish'teki diğer vakanın ise 18 yaşının altında olduğu ve daha önce yurt dışına seyahat etmediği kaydedildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, dün Covid-19 salgınının hızla yayıldığı İtalya'ya yönelik olarak belirlediği seyahat uyarısını 'seviye 3'e yükseltmişti. ABD Başkanı Trump, önceki gün Covid-19 salgınının ABD için hâlâ çok düşük bir risk oluşturduğunu belirterek, virüsün yayılması halinde 'ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını' söylemişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)