BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona virüs testi 305 gün boyunca pozitif çıktı!----

Korona virüs testi 305 gün boyunca pozitif çıktı!

Korona virüs testi 305 gün boyunca pozitif çıktı!
24 Haziran 2021 - 13:13 www.finansgundem.com

İngiltere’de 72 yaşındaki Dave Smith’in 305 gün boyunca korona geçirdiği ortaya çıktı. 72 yaşındaki Smith, “Ölümün eşiğine geldim. Karım benim için beş kez cenaze töreni düzenlemeye başladı" diye konuştu.

İlk olarak Mayıs 2020’de corona virüs teşhisiyle hastaneye kaldırılan Smith’in Kovid testi 305 gün boyunca pozitif çıkarak tarihe geçti.

72 yaşındaki emekli sürüş eğitmeni Dave Smith’in hastalığı 10 aydan fazla sürerken, bu vakanın Temmuz ayında Avrupa Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Kongresi'ne (ECCMID) sunulacağı ve “literatürde kaydedilen en uzun enfeksiyon" olarak inceleneceği belirtildi.

‘KARIM BEŞ KEZ CENAZE TÖRENİ DÜZENLEMEYE BAŞLADI’

Mayıs 2020’de corona virüs teşhisiyle hastaneye kaldırılan Smith, sekiz gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edilirken, daha sonra nefes darlığı ve ateşe bağlı akut sorunlar şikayetiyle yeniden hastaneye kaldırıldı.

Guardian’a açıklamalarda bulunan 72 yaşındaki Smith, “Ne zaman kötüye doğru gitsem daha da kötüleştim ve ölümün eşiğine geldim. Karım benim için beş kez cenaze töreni düzenlemeye başladı" dedi.

‘BÜTÜN AİLEMİ BARIŞMAK İÇİN ÇAĞIRDIM, KEŞKE YAPMASAYDIM’

Halihazırda sağlık durumu iyi olan ve corona virüs testi negatif çıkan Smith, "Uzun süre hastanede kaldıktan sonra bütün aileyi onlarla barışmak için çağırdım. Keşke şimdi çenemi kapalı tutsaydım" diye konuştu.

Bristol Üniversitesi, North Bristol NHS Trust ve Public Health England'dan akademisyenler, Smith'in geçen yılın ortasında öksürük ve ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldığını söylerken, daha sonra Ağustos, Eylül, Ekim ve Aralık aylarında hastanede yattığını belirtti.

10 saniyede sonuç veren yerli Kovid test kullanıma sunuldu

 

Kovid-19 aşılarının yeni yan etkileri

 

Bilim dünyası şokta! Koronadan tam 218 gün sonra kurtuldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)