BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKorona virüs Jeff Bezos’a da mı bulaştı?----

Korona virüs Jeff Bezos’a da mı bulaştı?

Korona virüs Jeff Bezos’a da mı bulaştı?
10 Nisan 2020 - 13:55 www.finansgundem.com

Dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos’un bir gün önce ziyaret ettiği Amazon deposunda korona virüse rastlandı. Virüsün Bezos’a bulaşıp bulaşmadığı bilinmiyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

E-ticaret şirketi Amazon’un Dallas’taki deposunda korona virüs vakasına rastlandı. Aynı depoya bir gün öncesinde şirketin CEO’su Jeff Bezos ziyaret etmişti.

Dallas Fort North Uluslararası Havalimanı yakınlarındaki FTW6 isimli Amazon deposuna çarşamba günü şirketin CEO’su Jeff Bezos sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ertesi gün yapılan açıklamada aynı depoda bir çalışanın korona virüse pozitif olduğu ortaya çıktı. Bezos’un söz konusu depoya yüz maskesi giyerek girdiği, çalışanlarıyla da herhangi bir yakın temasta bulunmadığı belirtiliyor. ABD çapında 100’den fazla benzeri deposu olan şirket eve kapanan Amerikalıların internet üzerinden yaptıkları siparişlerin temin edilmesi için kullanılıyor.

Bloomberg’in haberine göre korona virüs vakası tespit edilen çalışan işyerinde en son pazartesi bulundu. Amazon’un paylaştığı bilgiye göre Kovid-19 hastalığı geçiren çalışanın bulunmadığı günler de dahil olmak üzere depolarda günlük olarak ayrıntılı temizlik uygulaması yapılıyor. Amazon konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti.

Karantina uygulamasıyla servetine servet kattı

  

JPMorgan bankasından “korkunç” tahminler

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)