BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona virüs iki ülkede daha görüldü----

Korona virüs iki ülkede daha görüldü

Korona virüs iki ülkede daha görüldü
21 Şubat 2020 - 16:41 www.finansgundem.com

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya hızla yayılan koronavirüsü, şimdi de İsrail ve Lübnan'a sıçradı. İki ülkede de ilk kez virüs tespit edildi.

Çin'den dünyaya yayılan koronovirüsün görüldüğü ülkelere bir yenisi daha eklendi. İsrail Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19 virüsü nedeniyle Japonya'da karantinaya alınan "Diamond Princess" yolcu gemisinden tahliyelerine izin verilen 11 İsrail vatandaşının özel uçakla ülkeye getirildiği belirtildi.

Japonya'daki geminden gelen yolcuda görüldü

Söz konusu İsraillilerin başkent Tel Aviv yakınlarındaki Ramat Gan bölgesindeki bir hastanede karantina altına alındığı ifade edildi.Yapılan testler sonucu ülkeye getirilenler arasından bir kişide Kovid-19 virüsünün tespit edildiği aktarıldı. Bakanlığın duyurusuyla İsrail'de ilk Kovid-19 vakası kayıtlara geçti.

Potansiyel tedavide klinik testler 3 hafta sonra belli olacak

Diamond Princess yolcu gemisinde bulunan 15 İsrailliden 4'ünde Kovid-19 tespit edilmiş ve bu kişiler Japonya'da tedavi altına alınmıştı. 4 İsraillinin tedavisine Japonya'da devam ediliyor.

Gemi iki hafta karantinada kalmıştı

Japonya'nın başkenti Tokyo yakınındaki Yokohama Limanı'na yanaşan yolcu gemisi, daha önce gemide seyahat eden Hong Konglu bir yolcuda Kovid-19'a rastlanmasının ardından 4 Şubat'ta karantinaya alınmıştı.

İran'dan gelen yolcuda tespit edildi

Korkutan virüsün en son durağı Lübnan oldu. Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan, İran'dan gelen bir yolcuda yeni tip koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Kadının Beyrut’ta bulunan Refik Hariri Hastanesine kaldırıldığı ifade edildi.

Virüsten ölenlerin sayısı 4'e yükseldi

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)