BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona virüs Bilim Kurulu'ndan ilk istifa----

Korona virüs Bilim Kurulu'ndan ilk istifa

Korona virüs Bilim Kurulu'ndan ilk istifa
24 Nisan 2021 - 16:36 www.finansgundem.com

Prof. Dr. Alpay Azap, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyeliğinden ayrıldı. Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana Bilim Kurulu toplantılarına katılmayan Azap, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu WhatsApp gruplarından da ayrıldı

BirGün'ün haberine göre; Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji öğretim üyesi Prof. Dr. Alpay Azap’ın "Halen yürütmekte olduğu Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Başkanlığı faaliyetlerine daha fazla zaman ayırabilmek amacıyla" Bilim Kurulu üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

Bilim Kurulu resmi bir devlet görevlendirmesiyle oluşturulmadığı için Azap'ın istifası, kuruldan ayrılma bilgisini Sağlık Bakanı'na bildirmesi ve kurulun iletişim kanallarından ayrılmasıyla gerçekleşti.

Ayrıca BirGün’ün edindiği bilgilere göre Azap, Ekim ayından bu yana da Bilim Kurulu toplantılara katılmıyor ve iletişim kanallarındaki tartışmalara da dahil olmuyordu.

Bilim Kurulu bugün toplanıyor! Gözler alınacak kararlarda

Bilim Kurulu üyesinden aşı israfına karşı öneri

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir Bilen25 Nisan 2021 13:01

    Hocamızı aldığı karardan ötürü tebrik ediyoruz. Bu ülkenin insanlarına korku vermekten başka bir işe yaramayan sözde "Bilim Kurulu" nun vebali çok ama çok ağır. Bu vebale ortak olmak istemeyenler bir bir ayrılacaklar.