BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarKorkutan analiz: Bitcoin'de bir sonraki kritik seviyeyi açıkladı!----

Korkutan analiz: Bitcoin'de bir sonraki kritik seviyeyi açıkladı!

Korkutan analiz: Bitcoin'de bir sonraki kritik seviyeyi açıkladı!
23 Şubat 2022 - 10:28 www.finansgundem.com

Düşüş eğiliminde olan Bitcoin fiyatı için Fairlead Strategies’ten Katie Stockton dikkat çeken analizde bulundu.


Kripto para çılgınlığı bir noktada tıkanmaya başladı. Herhangi bir otorite tarafından denetlenmeyen kripto para birimlerine ilişkin hemen herkes farklı yorumlarda bulunabiliyor. Kurumsal yatırımcıların da tercih listesine giren kripto para birimleri dünya genelinde yaklaşık olarak 2 trilyon dolarlık hareket yaratıyor.

Dev hareketin içinde aslan payını lider kripto para birimi Bitcoin elde ediyor. Bu yüzden piyasa hareketleri Bitcoin’e endeksli gerçekleşiyor. Fairlead Strategies’ten Katie Stockton, Bitcoin’de momentum göstergelerinin bozulmaya devam etmesi halinde fiyatların büyük bir destek testine hazırlanabileceğini söyledi.

YÜZDE 27 ORANINDA DÜŞÜŞ

Insider'da yer alan habere göre, 37 bin 400 dolar seviyesinde sıkışıp kalan Bitcoin için destek seviyesinin kırılması halinde düşüş trendinin 27 bin 200 dolara kadar devam etmesi bekleniyor. Bu da şu anki seviyelerinden yüzde 27 oranında gerilemesi anlamına geliyor.

Stockton aşağı yönlü momentum nedeniyle kırılma olasılığının daha da arttığını da açıkladı.

Düşüşü tetiklemesi beklenen 37 bin 400 dolar desteğinin aşağı yönlü kırılması halinde Stockton kısa vadede aşırı satım koşullarının oluşabileceğini belirtti.

YÜKSELİŞİN BAŞLAMASI HALİNDE HEDEF 42 BİN 500 DOLAR

Stockton olumsuzluk dışında şu anki fiyat seviyelerinden yükselişin başlaması halinde 42 bin 500 dolar direncine ulaşılmasının da muhtemel olduğunu belirtti.

TARİHİ ZİRVEYİ KASIM AYINDA GÖRMÜŞTÜ

Kasım ayında tüm kripto para birimlerinde gerçekleşen ralli Bitcoin liderliğinde başlamıştı. Bitcoin hızlı yükselişle 69 bin dolara kadar çıkmıştı. Sonrasında ise sert satış dalgasıyla karşılaşarak 37 bin dolar seviyelerinde denge arayışına girmişti.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş gerilimi, Fed’in faiz artırım hamlesi beklentisi, Altın fiyatlarındaki artış, enerji fiyatlarındaki yükselişle birlikte kripto para madencilik faaliyetlerinin kârlılığının azalması, çip sorunundan ötürü madencilik cihazlarının üretiminin sınırlı kalması, ülkelerin kripto paralar üzerinden vergi alma ve regülasyon çalışmalarının devam etmesi piyasada olumsuzluğu körüklüyor.

Bitcoin kışı ne zaman bitecek?

 

Sert düşüş Bitcoin için alım fırsatı mı

 

Bitcoin’i yasaklamak imkansız

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)