BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKore savaşının sona erdiği ilan edilebilir----

Kore savaşının sona erdiği ilan edilebilir

Kore savaşının sona erdiği ilan edilebilir
25 Şubat 2019 - 08:45 www.finansgundem.com

Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong Un bu hafta Hanoi'de bir araya gelecekler. Kim zirveye katılmak için bugün Pyonyang'den trenle hareket etti.

Güney Kore Devlet Başkanı'nın ofisi ve residansı Bluea House'tan yapılan açıklamaya göre ABD ve Kuzey Kore, Vietnham'ın Hanoi kentinde yapılacak zirvede Kore savaşının sona erdiğini ilan edebilirler.Güney Kore Devlet Başkanı'nın ofisinden Cheong Wa Dae, Yonhap haber ajansına yaptığı açıklamada, "Savaşın sona erdiğini ilan edilmesi olasılığının bulunduğuna inanıyorum. Nasıl bir deklarasyon olacağını bilmemiz mümkün değil, ancak ABD ve Kuzey Kore'nin savaşın sona erdiğini ilan edecek bir deklerasyon üzerkinde anlaşmaya varabileceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Kore'de 1950-1953 yıllarında yaşanan savaş sonrasında bir barış anlaşması imzalanmadı. Taraflar hala resmi olarak savaş durumunda görünüyorlar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)