BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKonya'da başkana locada saldırı----

Konya'da başkana locada saldırı

Konya'da başkana locada saldırı
12 Şubat 2017 - 19:59 www.finansgundem.com

Antalyaspor, misafir olduğu Atiker Konyaspor karşısında 9 kişiyle 1-1’lik skoru alıp bir puanla evine dönerken kırmızı beyazlıların başkanı Ali Şafak Öztürk, Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda maçı seyrettiği locasında saldırıya uğradı…

Konya’da istenmeyen olaylar yaşandı... Karşılaşmanın son düdüğünün ardından Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve kırmızı beyazlı yöneticilerin bulunduğu tribünde olaylar çıktı. 9 kişi kalan rakipleri karşısında kaçan penaltı ve kaybedilen iki puanın ardından skora sinirlenen ev sahibi takım taraftarları, locadaki Antalyaspor yöneticilerine saldırdı.

Yaklaşık 50 otobüsle Konya’ya gelen taraftarlarıyla birlikte bir puanı kutlayan Ali Şafak Öztürk ve yöneticilerin alkışları sonrası locaya saldırı olunca bir anda arbede yaşandı. Başkan Öztürk ve diğer yöneticileri öfkeli taraftarların saldırısından polis ekipleri güçlükle kurtardı.

Yaşanan arbedede ağır darbeler alan Antalyaspor yöneticileri polisler eşliğinde araçlara bindirilerek şehir dışına çıkarıldı. Antalyasporlu bazı yöneticilerin yanlarında eşleri ve çocukları da bulunuyordu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)