BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKonya Belediyesi'nden Hatay'a 10 tır hayvan yemi yardımı----

Konya Belediyesi'nden Hatay'a 10 tır hayvan yemi yardımı

Konya Belediyesi'nden Hatay'a 10 tır hayvan yemi yardımı
18 Şubat 2023 - 16:33 www.finansgundem.com

Hatay'a tırlar dolusu un ve hijyen malzemesi gönderdiklerini belirten Konya Belediye Başkanı İbrahim Altay, şimdi de bölgede hayvancılıkla uğraşan depremzedelere 10 tır süt ve besi yemi gönderileceğini açıkladı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'daki hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara 10 tır besi ve süt yemi gönderileceği bildirildi.

Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı yazılı açıklamada, Hatay'daki yaşamın normale dönmesi için yoğun gayret sarf ettiklerini belirtti.

Kentteki vatandaşların ekmek temininde sıkıntı yaşamaması için 50 tır un gönderdiklerini hatırlatan Altay şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi olarak gıda tırlarını; Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyelerimiz ise hijyen tırlarını Hatay'a gönderdi. Bölgedeki ihtiyaca göre yeni araçlarımız yola çıkıyor. Şimdi de 10 tır besi ve süt yemi hazırladık. Hayvancılık yapan Hataylı vatandaşlarımızın üretim sürecine destek için ilk 2 tırı bugün yola çıkardık. Depremin ilk anından itibaren Konya olarak devlet-millet dayanışmasının önemli bir parçası olduk. Hataylı kardeşlerimizin yaralarına merhem olmaya devam edeceğiz."

Nakille gelen depremzede öğrencilere devam şartı muafiyeti

Çek ekibi Prag’da Türk bayraklarıyla karşılandı

Volkan Demirel, Atsu'yu o notla paylaştı

Naci Görür, bölgede yeni deprem riskini açıkladı

Depremlerde yıkılan binalarla ilgili 120 kişi tutuklandı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)