BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKonserve kutusundan yılan çıktı!----

Konserve kutusundan yılan çıktı!

Konserve kutusundan yılan çıktı!
03 Ağustos 2018 - 04:48 www.finansgundem.com

Fransa'da marketten alınan fasulye konservesinin içinden çıkan ölü yılan aileyi şoke etti

Fransa’nın Gironde bölgesinde süpermarketten satın aldıkları yeşil fasulye konserve kutusunu açan bir kadın, konservede ölü bir yılanın yarısıyla karşılaştı.

Yeşil fasulye konserve kutusunu açıp pişirmek üzere ocaktaki tavaya döken ev hanımı fasulyenin üzerinde siyah yabancı bir cisim görünce kocasına haber verdi. Evli çift birlikte tavayı kontrol ettiklerinde ölü bir yılanın yarısıyla karşılaştılar. İmkânsız bir durumla karşı karşıya olduklarını anlatan Fransız çift, konserveyi satın aldıkları mağazanın sorumlusuna konserve kutusundan çıkan yılanın fotoğrafını gösterince mağaza müdürü, ürünü raflardan toplatıp, üretici firmaya haber verdi.

Bu iştah kesici durumdan dolayı, acilen konserve kutusu ve içindeki yeşil fasulye ile birlikte yarı yılan parçasının incelenmek üzere bir laboratuvara gönderildiğini kaydeden evli çift, mağazanın sorumlusu olan müdürün böyle bir durumla ilk kez karşılaşmış olduğunu iletti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)