BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKonsere 'bölücülük' engeli!----

Konsere 'bölücülük' engeli!

Konsere 'bölücülük' engeli!
11 Ekim 2013 - 16:53 www.finansgundem.com

Grup Yorum'un yarın İstanbul'da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda yapmayı planladığı konser, kira sözleşmesi feshedilerek engellendi

12 Ekim Cumartesi günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda yapılması planlanan Grup Yorum konseri ilginç bir engellemeyle karşılaştı. Grup Yorum'a konser için Açıkhava Tiyatrosu'nu kiralayan kurum, “etkinlikte bölücü, yıkıcı faaliyetlerde bulunulacağı” gerekçesiyle kira sözleşmesini feshetti.
Grup Yorum yarın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda 44. Dev-Genç Kültür Şenliği kapsamında bir konser vermeyi planlıyordu. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ’ne bağlı Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nin yönetimi “etkinlikte bölücü, yıkıcı faaliyetlerde bulunulacağı” gerekçesiyle kira sözleşmesini iptal ettiğini Grup Yorum üyelerine bildirdi.
Muhsin Ertuğrul Sahnesi tarafından Grup Yorum'a gönderilen karar yazısında şöyle denildi:
“Basında ve sosyal medyadaki haberler üzerine kiralama amacı dışına çıkılacağı ve provokasyon ihtimali ile istenmeyen olayların vuku bulacağı, etrafa zarar verileceği, bölücü ve yıkıcı, siyasi içerikli faaliyetlerde bulunulacağı endişesi taşımaktadır. Bu nedenle Müdürlüğümüzce kiralamanın iptal edilerek, yatırmış olduğunuz tüm kira bedelinin Giderler Müdürlüğü tarafından hesabınıza aktarılması için İban numaranızın bildirilmesi gerekmektedir.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)