BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKongre maaşlara onay verdi----

Kongre maaşlara onay verdi

Kongre maaşlara onay verdi
09 Ekim 2013 - 08:43 www.finansgundem.com

ABD Kongresi bütçe krizi sonrası ücretsiz izne ayrılan kamu çalışanlarının maaşlarını ödemeyi kabul etti

ABD Kongresi, kepenk kapatma sonrası zorunlu olarak ücretsiz izne ayrılan kamu çalışanlarının maaşının ödenmesini kabul etti. Ülkede 1 Ekim'den sonra yaşanan krizin ardından yeni bütçe görüşmelerinde bir türlü anlaşamayan siyasiler, çalışanların geriye dönük maaşlarını ödeme konusunda uzlaştı. Ödemelerin ne zaman yapılacağı ile ilgili bir tarih verilmedi.
Bu arada Savunma Bakanlığı, 400 bin çalışanını, yeni bütçe kabul edilinceye kadar ödeme yapmamak şartıyla işe geri çağırdı. Yaşanan son gelişmelerin, ekonominin 4.'üncü çeyrek görünümünü biraz daha iyileştirebileceği tahmin ediliyor.
1 Ekim'de siyasiler arasında yapılan bütçe görüşmelerinde bir sonuca varılamadığı için hükümet kamu çalışanlarını zorunlu ücretsiz izne çıkardı. Öte yandan ABD'de borçlanma limitinin 17 Ekim'e kadar artırılamaması, hükümeti fiilen borçlarını ödeyemez duruma düşürecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)