BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKomuta kademesi Halisdemir'in evinde----

Komuta kademesi Halisdemir'in evinde

Komuta kademesi Halisdemir'in evinde
08 Ağustos 2016 - 22:38 www.finansgundem.com

FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği hain darbe girişiminde şehit olan astsubay Ömer Halisdemir'in evine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile kuvvet komutanları taziyeye gitti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Orgeneral Akar'a ziyarette, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler eşlik etti.

Orgeneral Akar ile kuvvet komutanları şehidin Etimesgut'taki evine gelişlerinde vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Yaklaşık yarım saat süren basına kapalı ziyaretin ardından Orgeneral Akar, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Bir gazetecinin, "Kahramanın evini ziyaret ettiniz, bir değerlendirme yapar mısınız?" sorusu üzerine Akar, "Başımız sağolsun, milletimizin başı sağolsun." dedi.

Akar'ın, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları eşliğinde makam aracına bindiği sırada bir vatandaş, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in fotoğrafının bulunduğu bir dergiyi makam aracının üzerine koyarak yumrukladı.

Akar'ın korumaları, terör örgütü elebaşına tepkisini gösteren vatandaşı güçlükle sakinleştirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)