BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKomşuda ligler süresiz ertelendi----

Komşuda ligler süresiz ertelendi

Komşuda ligler süresiz ertelendi
14 Kasım 2014 - 23:55 www.finansgundem.com

Yunanistan'da bir hakemin saldırıya uğramasının ardından ligler süresiz olarak ertelendi.

Yunanistan Futbol Federasyonu, 45 yaşındaki hakem Christoforos Zografos'un sokak ortasında dövülmesi sonrası maçları süresiz olarak ertelediğini açıkladı.

Federasyondan yapılan açıklamada, tecrübeli hakemin Atina'da bir sokak ortasında iki erkek tarafından dövüldüğü açıklanırken, yönetim kurulunun bu olay sonrasında acil olarak toplandığı ve maçların süresiz olarak ertelendiği duyuruldu.

Washington Post'un haberine göre, Yunanistan'da görev yapan bir hakem sokakta motorize bir ekip tarafından dövüldü. Yaralanan hakem hastaneye kaldırılırken Yunanistan Futbol Federasyonu maçları süresiz olarak ertelediğini duyurdu.

Adının Christoforos Zografos olduğu açıklanan hakemin başına gelen olayın ardından Merkez Hakem Komitesi maçlara hakem göndermeyeceklerini açıkladı.

Yunanistan'da daha önce de üçüncü lig maçında bir taraftar hayatını kaybettiği için futbol maçları eylül ayında 1 hafta ertelenmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)