BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem‘Kokain kullanan Noel Baba’ kazağı tartışma yarattı----

‘Kokain kullanan Noel Baba’ kazağı tartışma yarattı

‘Kokain kullanan Noel Baba’ kazağı tartışma yarattı
11 Aralık 2019 - 10:45 www.finansgundem.com

Kokain kullanan Noel Baba’yı andıran bir kazağı satışa çıkaran Walmart mağazası gelen tepkilerden dolayı özür dileyip ürünü satıştan kaldırdı

ABD'deki en büyük perakende mağaza zinciri Walmart'ın Kanada şubesinin sitesinde satışa çıkarılan bir kazak tartışma yarattı.

Üstünde 3 beyaz çizinin olduğu bir masanın arkasında oturan Noel Baba resminin çizildiği ve altında “Hadi kar yağsın” ifadesinin yazıldığı kazak, Noel Baba’nın kokain kullandığını andırdığı ifade edildi.

Ürünün site tanıtımında, “Hepimiz karın ne işe yaradığını biliyoruz.

Beyaz, toz halinde ve en iyi kar direk Güney Amerika'dan geliyor. Bu da uzaklarda Kuzey Kutbu'nda yaşayan neşeli Noel Baba için kötü bir haber.

Bu yüzden de Noel Baba kaliteli birinci sınıf Kolombiya karı eline geçtiğine anın tadını çıkarmayı seviyor" ifadelerine yer verildi.

Tanıtımda kullanılan Kolombiya’nın, uyuşturucu kartellerin en yaygın bulunduğu ülkelerden biri olduğundan karın aslında kokain yerine kullanıldığı düşüncesinin pekiştirmesine neden oldu. 

Gelen tepkiler üzerinden özür dileyen şirket, ürünün siteden kaldırıldığını açıkladı.

Özür dileyen perakende devinin sözcüsü, " Walmart.ca'da (Walmart Kanada) 3. taraf bir satıcı tarafında satılan bu kazaklar, Walmart'ın değerlerini temsil etmiyor ve kendi sitemizde yeri yok. Bu ürünleri pazarımızdan kaldırdık" dedi.

Ürün Kanada şubesinin sitesinden de kaldırıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)