BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKoç'un önemli ismi Sabancı'ya bir yıl dayanabildi----

Koç'un önemli ismi Sabancı'ya bir yıl dayanabildi

Koç'un önemli ismi Sabancı'ya bir yıl dayanabildi
05 Ocak 2018 - 22:52 www.finansgundem.com

Kamil Ömer Bozer'in, Sabancı Grubu'na ait iki şirkette yürüttüğü Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden istifa ettiği açıklandı

FINANSGUNDEM.COM

Uzun yıllar bir çok sektörde önemli görevlerde bulunmasının ardından Sabancı Grubu'na transfer olan Kamil Ömer Bozer, Sabancı bünyesindeki iki şirketin yönetim kurulu üyeliğinden bu akşam istifa etti. 

İŞ HAYATINA KOÇ HOLDİNG'DE BAŞLADI

Kamil Ömer Bozer, 1982 yılında Georgia State University’de yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra 1983'te Koç Holding'de yetiştirme elemanı olarak işe başladı. Daha sonra, 1995'ten başlayarak 6 yıl boyunca Düzey’de Genel Müdürlük yapan Bozer, 2002-2005 yılları arasında da Migros Genel Müdürlük görevini yürüttü. Bozer, 2005 yılından 2011 yılına kadar ise Koç Holding'de Perakende ve Turizm Grup Başkanlığı yaparak, yaklaşık 5 milyar dolar büyüklüğünde 8 şirketi idare etti.

SABANCI'YA BİR YIL DAYANABİLDİ

2016'nın Ağustos ayında Sabancı Grubu bünyesindeki Carrefoursa'nın Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atanan Ömer Bozer, 2017'nin Ocak ayında da Teknosa Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve başladı. Ancak Koç Holding bünyesinde yaklaşık 30 yıl boyunca bir çok görevde bulunmuş tecrübeli iş adamı, Sabancı'ya bir yıl kadar dayanabildi. Bozer, 2016'nın ortalarında atandığı Carrefoursa Yönetim Kurulu'ndan ve 2017'nin ilk ayından itibaren Teknosa çatısı altında yürüttüğü görevlerden istifa etti.

Sabancı Grubu'nda üst düzey istifa

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)