BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKoçtaş'ın cirosu 1 milyarı aşacak----

Koçtaş'ın cirosu 1 milyarı aşacak

Koçtaş'ın cirosu 1 milyarı aşacak
09 Mayıs 2013 - 07:06 www.finansgundem.com

Koç Holding'in iştiraklerinden Koçtaş 38'inci mağazasını Kahramanmaraş'ta açtı

Geçen ay Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Mustafa Koç'tan devralan Ali Koç, 2013'te 1 milyar liralık ciro hedeflediklerini söyledi. 5 yılda bu rakamı ikiye katlamak istediklerini açıklayan Koç, her yıl 5 mağaza açmayı planladıklarını ifade etti. Ali Koç, "Bu yıl İstanbul ve Kahramanmaraş'ta mağazalar açtık. Bundan sonra 2'si İstanbul'da biri de Gaziantep'te olmak üzere 3 mağaza daha açacağız. Toplamda 30 milyon liralık yatırım yapacağız" diye konuştu. Kahramanmaraş'ın kendisinin açtığı ilk Koçtaş mağazası olduğuna vurgu yapan Ali Koç, "Burada 100 kişiye istihdam sağlıyoruz. 3 milyon dolarlık yatırım yaptık. 4 milyon liralık değere sahip 40 bin çeşit ürün var" şeklinde konuştu.
ÇALIŞAN SAYISI 3 BİN
Ali Koç "2000'de Kingfisher ile yaptığımız ortaklık anlaşmasıyla bu sektördeki hedeflerimizi büyüttük. İstihdam sayısını 700'den 3 bine yükselttik" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)