BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKocaeli'de şok saldırı----

Kocaeli'de şok saldırı

Kocaeli'de şok saldırı
11 Şubat 2014 - 23:58 www.finansgundem.com

​Kocaeli'de Saadet Partisi'nin seçim irtibat bürosuna silahlı saldırıda bulunuldu

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde Saadet Partisi'nin seçim irtibat bürosuna kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Plakası belirlenemeyen bir araçtan açılan 4 el ateş sonucu tabancadan çıkan mermilerden ikisi duvara saplandı.

Olay saat 22.00 sıralarında Saadet Partisi'nin Körfez Kuzey Mahallesi'nde bulunan Saadet Partisi seçim irtibat bürosununun önünde meydana geldi. Seçim irtibat bürosunun önünden geçen ve plakası belirlenemeyen bir otomobilden art arda ateş edildi. Görgü tanıkları 4 el ateş edildiğini belirtirken, olayın ardından polis ekipleri olay yerine geldi. Yapılan incemelerde seçim irtibat bürosunun duvarına saplanmış iki adet mermi çekirdiği bulunurken, dışarda da 4 adet mermi kovanı bulundu.

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, SP İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve partililer de olay sırasında kapalı olan irtibat bürosuna gelerek polisin incelemelerini izledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)